Itsemyötätunnon voimaa!

Selfcompassion.fi

Tuhannet tutkimukset osoittavat, että itsemyötätunto on oikeasti voimallinen resurssi, joka vahvistaa hyvinvointia. Se on myös oleellinen taito emotionaaliselle tasapainolle.


Muiden sanat ja kannustus eivät kanna, jos oma mielesi tyrmää ne. Se käy kovin helposti, kun mielesi sabotoija tekee työtään. Sinun ei tarvitse olla kova ja kurinalainen, jotta saavutat tavoitteesi.


Kuuden viikon kurssi on rakennettu niin, että se on helppo omaksua. Myötätuntotaidot ovat kuin lihas, joka tarvitsee harjoitusta. Sen ei tarvitse olla työlästä, vaan sopiva keveys voi olla avain taitojen vahvistumiseen. Ei puskien vaan lempeydellä.Itsemyötätunnon voimaa! - verkkokurssilla


 • löydät konkreettisia ja helposti sovellettavia tapoja, joilla voit vahvistaa myötätuntoa ja tasapainoista itsestäsi välittämistä sekä rakentaa arvojesi mukaista elämää
 • voit tutkia ja kokeilla rauhassa, mitä myötätunto-taidot tarkoittavat sinulle ja mitkä harjoitteet sopivat ja tukevat sinun hyvinvointiasi eniten.
 • kasvatat rauhoittumisen taitoja, jotka tukevat palautumista ja tasaavat stressaavia tilanteita
 • opit miten hyödynnät itsemyötätuntoa haluamiisi muutoksiin ja miten motivoit itseä ystävällisyydestä käsin
 • saat valmiuksia käsitellä hankalia tunteita ja tilanteita myötätunnon keinoin sekä selkeän etenemistavan, jota voit soveltaa erilaisissa tilanteissa
 • voit pysähtyä omien unelmien äärelle sekä huomata myönteisten tunteiden ja itsesi arvostamisen voimaa, ja antaa hyvän energian tulla avuksi eri elämänalueille
 • aloitat elämän mittaisen matkan, jossa lempeä ja lämmin suhde itseen rakentaa sisäisiä voimavarojasi päivittäin
 • 10 videota ja teemoja syventävät harjoitteet, joihin voit palata uudelleen
 • Et jää kurssilla yksin, sillä voit kysyä meiltä neuvoa ja tukea kurssin ajan. Vastaamme sinulle henkilökohtaisesti.

  Kurssiympäristö on käytössäsi kuusi kuukautta aloituksesta.

  Me Mari ja Leena olemme viime vuosina saaneet paljon kokemuksia siitä, miten itsemyötätunnon taidot muuttuvat puheesta konkreettisiksi teoiksi ja taidoiksi. Leena näkee päivittäin sosiaalipsykologina ja psykoterapeuttina hyväksyvän ja sallivamman asenteen voiman. Mari katsoo maailmaa antropologin silmin ja on vaikuttunut ystävällisyyden voimasta.

  Verkkokurssimme hyödyntää Kristin Neffin ja Chris Germerin tutkimuksia ja menetelmää, ja harjoituksilla on vankka pohja.

  Tervetuloa mukaan! Mari ja Leena

  ”Kurssi on hyvä ja selkeä kokonaisuus, ”kokonaispaketti” itsemyötätuntotaidoista ja -harjoitteista. Vetäjien rauhallinen ja lempeän selkeä ohjaus eri harjoituksissa on myötätuntoista ja tukee tämän aiheen teemoja ja sisältöjä.”

  "Kiitos Mari ja Leena ammattitaitoisesta kurssista. Kurssista jäi todella hyvä olo ja mieli, ja välineitä omaan arkeen ja työhön, kiitos!"
 • Sinulla on myös 14-päivän 100% rahat takaisin -takuu. Jos et koe saaneesi rahoillesi selvää vastinetta, palautamme rahasi. Ostaminen on siis turvallista!
Itsemyötätunnon voimaa!
€127.00

incl. VAT 24 %